Contact

Ligging

Wij bevinden ons op:

Je kan ons makkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

Er is een treinverbinding:

De kusttram brengt u tot op 40 m van ons huis, ‘Oostduinkerke Groenendijk Bad’.

Parkeren

In onze straat en omgeving is het betalend parkeren.

Wij beschikken echter over privé parking op ons domein (1 plaats per kamer). Sinds kort hebben wij nu ook 

onze eigen laadpaal voor elektrische wagens. 

Er is ook nog een oplaad mogelijkheid voor elektrische wagens op 200 m in de ‘Paardenvissersweg’.

Vraag maar, we zijn er voor je.

  • Per Sea

    Albert I laan 166 - 8670 Oostduinkerke

  • GSM nummer

    +32 472/65 98 25

  • Email

    info@persea.be

Per Sea
5.0
Based on 44 reviews
powered by Google
Gerlin van der KolkGerlin van der Kolk
07:46 28 Aug 22
Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen. De kamer was tot in de puntjes verzorgd en heel schoon. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heerlijke ontbijt met champagne in de ochtenden. Wij hebben echt ontzettend genoten!Cathy en Gegory, bedankt voor jullie gastvrijheid!
Julie SuysJulie Suys
09:26 19 Jun 22
Enorm vriendelijk onthaal met welkomstdrankje. De kamer was tot in de puntjes verzorgd. Het onbijt was geweldig! Gevarieerd, verse en lokale producten, groot aanbod, … Kortom: uitstekend. Zeer vriendelijke uitbaters!Wij komen zeker terug!
kimberly hkimberly h
14:49 17 May 22
We hadden onze 2de huwelijksverjaardag niet beter kunnen vieren 👌 Wat een verwennerij van aankomst tot vertrek! Bij aankomst een goede uitleg gekregen en een lekker hapje en welkomstdrankje. We zijn zondag aangekomen dus konden mee genieten van het 4-gangen avonddiner wat tot in de puntjes verzorgd werd. Alle producten waren van topkwaliteit en we zijn enorm in de watten gelegd! Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd.. we konden het niet beter treffen. De kamer netjes en verzorgd en ook heerlijk genoten van de jacuzzi op de kamer. We komen zeker terug.. Dankjewel voor alles🥰
Lars PLars P
18:07 11 Mar 22
Zeer vriendelijk ontvangen met een hapje en een drankje. De kamers waren op en top luxe van alle gemakken voorzien, inclusief een bubbelbad. ‘s Morgens een heerlijk ontbijt. Het was een zeer fijn verblijf, wat zeker voor herhaling vatbaar is!
simon lefevresimon lefevre
19:50 07 Nov 21
Een echte aanrader aan de kust! Heel hartelijk ontvangen met een hapje en drankje bij onze aankomst. Kamers zijn heel ruim en smaakvol ingericht & voorzien van alle comfort. Het hoogtepunt van ons verblijf was het ruime en kraakverse ontbijt (de foto’s spreken voor zich). Zoekt u een verblijf aan de kust? Niet twijfelen en boek bij Per Sea! Ons zien jullie zeker nog terug.
js_loader