9.00-9.30 | ma | 18.30 – 20.30 |
9.00-9.30 | di | gesloten |
9.00-9.30 | wo | gesloten |
9.00-9.30 | do | 18.30 – 20.30 |
9.00-9.30 | vr | 18.30 – 21.30 |
9.00-9.30 | za | 18.30 – 20.30 |
9.00-9.30 | zo | 19.00 -19.30 |
uitzonderlijk gesloten op:* zondag 7 mei* zaterdag 26 augustus | |
Jaarlijks verlof:* donderag 16 november tem 23 november |
op zondag werken wij enkel op reservatie
U kunt gezellig bij ons komen ontbijten of dineren. Iedereen is welkom, je hoeft niet te blijven slapen om te kunnen genieten van Gregory z’n kookkunsten. Wel graag een seintje vooraf: 0472/65 98 25
hamachi dry aged
bbq koolrabi I yuzu I snijboon
Schartong
langoustine I witte asperge I morilles I blanke botersaus
rund
lende I bordelaise I groene asperge I daslook
rabarber & aardbei
pistache I yoghurt I basilicum
€69 per persoon - enkel op zondagavond - ook voor niet-b&b-gasten
Iberico schouder (100g) €23
Oester uit Cancale (per stuk) €3,85
tonic I augurk I kerrie I basilicum I lavas
*Schelvis € 18
ceviche I bieten I duindoornbes I radijs
Jonge haring € 16
carré confituur I tomaat I olijf I gerookte laurier
Kabeljauw (100g) €18
visreepjes I tartaarsaus I peterselie
Anticuchos € 20
rund I aji verde I vitelotte
* vegetarisch mogelijk
Blauwe leng en croûte I boerenkool I kerrie €26
Schartong Véronique I chanterelles €35
Rund I pepersaus I friet €30
Iberico kroon I friet €32
Bloemkool steak I oregano I peterselie I hazelnoot €18
SIDE DISH
sucrine cesar salad I Worcester I crouton I look
wrap I BBQ I aioli I tonkatsu
dumpling I tofu I dashi I ponzu I enoki
zoete aardappel I avocado I zure room I gerookte paprika
Chocolade €12
moelleux I rood fruit I vanille
Sabayon €12
vanille-ijs
Dame blanche €12
vanille I chocoladesaus
Keiemse Witte €14
in de oven I truffel I Peerdevisscher bruin bier-ijs I perenlikeur
U kunt dagelijks gezellig bij ons komen ontbijten.
Iedereen is welkom!
Je hoeft niet te blijven slapen om te kunnen
genieten van ons verwen-ontbijt.
Wel graag een seintje vooraf.
0472 I 65 98 25
Wake up shot
wortel I gember I koko’s I cayenne I limoen
Glas Champagne
Per Sea ‘classic’
toast homemade ‘graved lax’ I avocado I duindoornbes I radijs
Schorenaer ‘club sandwich’
bbq kip I mayo I sla I tomaat I oud brugge
Brusselse wafel
pastrami I rucola I pesto I groene asperge
L’oeuf alain passard
frisse room I vlierbloesem I bieslook
Paasdog to share
roerei I mosterd I JalapeñoI spek I guacamole
Taart
Kellogs als dessert
witte chocolade
€60pp incl. koffie of thee +€20 voor verblijvende gasten I Enkel mogelijk op 9&10 april I aanvang om 10uur
Je kan ook bij ons terecht voor een verwen-ontbijt.
€39/persoon met alles erop en eraan!
Graag een dagje op voorhand reserveren
Gregory was 7 jaar chef in restaurant ‘Le Mystique’, met een score van 14,5/20 in de Gault&Millau 2022 alsook een mooie vermelding in de Michelin Gids.
Mochten er allergieën zijn of andere eetgewoontes. Bedankt om ons hiervan op de hoogte te brengen. Op het moment van aankomst kunnen wij geen aanpassingen meer beloven.
The eatery | Per Sea F&D VOF | BE 0791.590.967 | IBAN BE76 0019 3781 7395