The Eatery

The Eatery

by b&b Per Sea – ook voor niet-gasten

Sinds december 2022 staat Gregory 5 dagen in de week aan het fornuis, hier bij ons thuis!

 ONTBIJT                                  DINEREN

 reservatie noodzakelijk

9.00-9.30

ma

18.30 – 20.30

9.00-9.30

di

gesloten

9.00-9.30

wo

gesloten

9.00-9.30

do

18.30 – 20.30

9.00-9.30

vr

18.30 – 21.30

9.00-9.30

za

18.30 – 20.30

9.00-9.30

zo

19.00 -19.30

 
uitzonderlijk gesloten op: 
* zondag 7 mei 
* zaterdag 26 augustus 
 
 Jaarlijks verlof:    
 * donderag 16 november tem 23 november

maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag kunt u een à la carte keuze verkrijgen

 

zondag serveren wij enkel een 4-gangenmenu

op zondag werken wij enkel op reservatie

 

 

Met een groepje? Geen probleem! Onze tafel kan tot 14personen.

U kunt gezellig bij ons komen ontbijten of dineren. Iedereen is welkom, je hoeft niet te blijven slapen om te kunnen genieten van Gregory z’n kookkunsten. Wel graag een seintje vooraf: 0472/65 98 25

MENUKAART

hamachi dry aged

bbq koolrabi I yuzu I snijboon  

Schartong

langoustine I witte asperge I morilles I blanke botersaus  

rund

lende I bordelaise I groene asperge I daslook

rabarber & aardbei

pistache I yoghurt I basilicum


€69 per persoon - enkel op zondagavond - ook voor niet-b&b-gasten

Iberico schouder (100g)  €23

Oester uit Cancale (per stuk) €3,85

tonic I augurk I kerrie I basilicum I lavas    

*Schelvis € 18

ceviche I bieten I duindoornbes I radijs    

 Jonge haring € 16

carré confituur I tomaat I olijf I gerookte laurier   

Kabeljauw (100g) €18

visreepjes I tartaarsaus I peterselie    

Anticuchos € 20

rund I aji verde I vitelotte    

* vegetarisch mogelijk

Blauwe leng en croûte I boerenkool I kerrie €26     

Schartong Véronique I chanterelles €35   

Rund I pepersaus I friet €30  

Iberico kroon I friet €32  

Bloemkool steak I oregano I peterselie I hazelnoot €18      

SIDE DISH

sucrine cesar salad I Worcester I crouton I look      

wrap I BBQ I aioli I tonkatsu    

dumpling I tofu I dashi I ponzu I enoki 

zoete aardappel I avocado I zure room I gerookte paprika

Chocolade €12

moelleux I rood fruit I vanille

Sabayon €12

vanille-ijs 

Dame blanche €12

vanille I chocoladesaus

Keiemse Witte €14

in de oven I truffel I Peerdevisscher bruin bier-ijs I perenlikeur

U kunt dagelijks gezellig bij ons komen ontbijten.

Iedereen is welkom!

Je hoeft niet te blijven slapen om te kunnen

genieten van ons verwen-ontbijt.

Wel graag een seintje vooraf.

0472 I 65 98 25

Wake up shot  

wortel I gember I koko’s I cayenne I limoen

Glas Champagne

Per Sea ‘classic’

toast homemade ‘graved lax’ I avocado I duindoornbes I radijs

Schorenaer ‘club sandwich’

bbq kip I mayo I sla I tomaat I oud brugge

Brusselse wafel

pastrami I rucola I pesto I groene asperge

L’oeuf alain passard

frisse room I vlierbloesem I bieslook

Paasdog to share

roerei I mosterd I JalapeñoI spek I guacamole

Taart

Kellogs als dessert

witte chocolade

€60pp incl. koffie of thee +€20 voor verblijvende gasten   I     Enkel mogelijk op 9&10 april  I  aanvang om 10uur

VERWEN-ONTBIJT

Je kan ook bij ons terecht voor een verwen-ontbijt.
€39/persoon met alles erop en eraan!

Graag een dagje op voorhand reserveren

Gregory was 7 jaar chef in restaurant ‘Le Mystique’, met een score van 14,5/20 in de Gault&Millau 2022 alsook een mooie vermelding in de Michelin Gids.

The Eatery is toegankelijk voor iedereen, ook voor niet-gasten.

Reserveer telefonisch uw tafel of via dit formulier

Mochten er allergieën zijn of andere eetgewoontes. Bedankt om ons hiervan op de hoogte te brengen. Op het moment van aankomst kunnen wij geen aanpassingen meer beloven.

Reserveren

    Tijdstip:

    The eatery | Per Sea F&D VOF | BE 0791.590.967 | IBAN BE76 0019 3781 7395